Inner Mama
Zwangerschapscursus - Ontspannen voorbereiden op jouw bevalling

PRAKTISCH


Kosten & data groepsles

Kom eerst een keer vrijblijvend een proefles mee doen. Deze les kost 10 euro. 

Super leuk wanneer je na de kennismakingsles er voor kiest om door te gaan met de cursus. Een pakket bestaat uit 7 lessen voor 130 euro en wordt door een aantal zorgverzekeraars (deels) uit de aanvullende verzekering vergoed. Check dit met je verzekeraar. 

Wil je na je pakket nog een aantal losse lessen meedoen? Dit kan natuurlijk wanneer er plek is in de groep. De kosten bedragen dan 16,50 per les.

Ik zou je adviseren om tussen week 20 en 30 van je zwangerschap te starten met de lessen maar wil je eerder beginnen dan ben je van harte welkom! Neem contact op voor een proefles. Je kunt tot aan het einde van je zwangerschap mee doen. 

De groepsles wordt aangeboden op vrijdag avond van 18.30 tot 20.00 uur, zo kun je in alle rust de week afsluiten en vol nieuwe energie aan het weekend beginnen. De les wordt gegeven bij Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112a in Haarlem.


1 op 1 coaching

1 op 1 coaching: in 4 sessies op een positieve manier voorbereiden op jouw bevalling. Vrijdag avond van 20.30 tot 21.45 uur. Kosten 149 euro. Neem contact op voor meer informatie.


Praktisch

In verband met de huidige richtlijnen van het RIVM en met het oog op de hygiene vraag ik je zelf een yogamat, kussentje en dekentje mee te nemen.

Ik adviseer je los zittende kleding te dragen, je kunt de les volgen op sokken of blote voeten. Tijdens de ontspanningsoefening aan het einde van de les is het lekker sokken te dragen en eventueel een vestje. 


Kennismaking

Heb je interesse in het volgen van de zwangerschapscursus bij Inner Mama? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsles. Deze les kost 10 euro en betaal je vooraf via een betaalverzoek of contant op die dag zelf. Op deze manier kunnen we kennismaken en kun je ervaren of de lessen bij je passen. Besluit je na de kennismakingsles door te gaan dan stemmen we af wanneer je wilt starten en daarna ontvang je de volgende dag een email met alle aanvullende informatie en een betaalverzoek om je lessenpakket aan te schaffen. Na betaling is jouw plek gereserveerd.
E-mailen
Info
Instagram