Inner Mama
Zwangerschapscoaching voor vrouwen in Amersfoort, Putten en omstreken.

NICE TO MEET YOU!

Moeder van twee meiden, Saar is geboren in juli 2016 en Joy in oktober 2019.

Vanaf mijn eerste zwangerschap vind ik zwangerschap en geboorte enorm fascinerend. Een prachtig proces waar we wellicht soms te weinig bij stil (kunnen) staan door de drukke tijd waarin we leven. 

Ik miste tijdens mijn eerste zwangerschap een wekelijks moment voor mezelf, waarin tijd voor ontspanning en verbinding met mijn kindje centraal stonden. De diverse cursussen welke ik volgde sloten niet helemaal aan op wat ik zocht en gaven tegenstrijdige informatie. Wat ik ook jammer vond om te merken is dat er veel angst bestaat rondom zwangerschap en vooral geboorte. Of je nu verhalen leest op internet, de diverse social media of de ervaringen welke je (on)gevraagd uit je omgeving ontvangt, het lijkt wel hoe meer drama hoe beter. 

Met de juiste voorbereiding en informatie kun je angst verminderen en met vertrouwen toe leven naar je bevalling. Bevallen doe je met je lichaam en niet vanuit je hoofd, daarom besteden we veel aandacht aan ademhaling en ontspanning.

Ik volg Simone Kamping al een aantal jaar en ben door haar geïnspireerd om vrouwen te helpen zich op een veilige, rustige en liefdevolle manier voor te bereiden en te begeleiden in wat misschien wel de meeste bijzondere periode van je leven is. Zelf heb ik veel baat gehad bij haar lessen, tijdens mijn zwangerschap, bevalling maar ook in het ‘gewone’ dagelijkse leven.


 Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

 
 
 
 
E-mailen
Info