Ik ben Puck en ik help je graag om je op een meer ontspannen & positieve manier voor te bereiden op de geboorte van jouw kindje

Bekijk mijn aanbod 

Op zoek naar een relaxte en leuke manier om je voor te bereiden op jouw bevalling? Volg dan een cursusof workshop in mijn Inner Mama Studio in Ermelo. Makkelijk bereikbaar vanaf de A28 met parkeren voor de deur. Cursussen en workshops met of zonder geboortepartner, jij kiest wat het beste bij jou past. 

 

You've got this mama!


Meer stil staan bij je zwangerschap

We leven in een drukke tijd waarin we veel van onszelf verwachten. Tijdens de Inner Mama zwangerschapscursus besteden we alle aandacht aan jou, mama-to-be en en het kleine wonder in je buik. Een moment om tot rust te komen en bewust stil te staan bij je zwangerschap. Doormiddel van yoga, mindfulness, ademhaling en ontspanning bereid ik je in 8 weken rustig voor op de bevalling. 

Tell me more!


De kracht van je brein inzetten om je bevalling positiever te ervaren

Hypnobirthing is een leuke en praktische zwangerschapscursus met als doel het verminderen van angst en het creëren van vertrouwen. Je geboortepartner krijgt veel praktische tips en tools om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de bevalling. Samen kunnen jullie hier vol vertrouwen naar uit kijken! Ook zonder geboorte partner haal je super veel uit de Mama Only Hypnobirthing cursus en ben je helemaal voorbereid. 

Tell me more!


Voor een ontspannen & positief begin199 euro voor 8 lessen

Zwangerschapscursus van 8 weken. Samen met andere zwangeren een wekelijks moment om extra stil te staan bij je zwangerschap. Ontspanning, rust, vertrouwen, loslaten en verbinding staan centraal. De lessen duren 75 minuten. Uit te breiden met een geboortepartner workshop. Je bent van harte welkom!


Boek hier
269 euro voor 2 personen

Eendaagse zwangerschapscursus in Ermelo. Met geboorte partner, Mama Only, online of een privé cursus. Een leuke en frisse cursus die je op een nuchtere manier leert de kracht van je gedachten positief in te zetten tijdens de zwangerschap, geboorte en daarna. Een ontspannen dag die voorbij vliegt!


Boek hier
99 euro per consult

Inner Mama coach gesprek. Wil je meer weten over ademhaling, het verloop van een bevalling of het maken van een geboorteplan? Een coach gesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Jouw geboorte partner is natuurlijk ook van harte welkom. Neem contact op om jouw wensen te bespreken. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!


Boek hierE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram