Van harte welkom op de Inner Mama website. Mijn naam is Puck en ik help je graag op een ontspannen en positieve manier voorbereiden op de geboorte van jouw kindje. Vanuit mijn fijne studio in Ermelo (vlakbij Harderwijk) geef ik diverse zwangerschapscursussen. Voor meer informatie of om kennis te maken kun je altijd contact met me opnemen. Ik vind het super leuk om van je te horen!

 

Klik hier voor mijn aanbodHypnobirthing

Hypnobirthing is een algemene term en betekent ‘Hypnose voor Bevallen’. Tijdens de super leuke, relaxte en leerzame hypnobirthing cursus leer je op basis van ontspanningstechnieken je lichaam en gedachten te sturen en te controleren. Hierdoor kun jij, zowel tijdens de zwangerschap, als tijdens de bevalling en in de periode daarna, jouw eigen ontspanning creëren en daardoor deze fases (nog) bewuster en met meer positiviteit beleven. Je geboortepartner leert tijdens de cursus op een praktische en nuchtere manier allerlei technieken om jou zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de bevalling. Zo kunnen jullie samen vol vertrouwen uitkijken naar de geboorte van jullie kindje. Een super leuke dag samen met je partner waar jullie ook nog heel veel van opsteken. Je krijgt direct toegang tot onze online omgeving met het ebook, luistersessies en video's. Met het mooie oefenboek kunnen jullie ook na de cursus thuis fijn samen verder oefenen.

Lees hier de reactie van de stellen die jullie voorgingen:

Erg fijn om op deze manier weer mentaal voor te bereiden op de bevalling.

Dit is geen cursus waar je even leert puffen en weer weg bent, ook na de cursus moet je blijven oefenen hoe meer tijd je besteedt aan de oefeningen hoe meer je er uit zal halen dit geldt ook voor je partner.
Echt een aanrader!!

Ik ben erg bang voor de bevalling, dit is ons eerste kindje. Dus moesten we wat proberen om het wat positiever aan te kleden. En dat is gelukt! Voor beide was het een hele mooie ervaring, vooral de vader werd niet overgeslagen.

Hoewel de naam hypnobirthing enige zweverigheid doet vermoeden, bleek dit totaal niet het geval. Het is juist een hele nuchtere cursus met theorie waar je echt wat aan hebt.

Zie ik jullie binnenkort tijdens een van mijn hypnobirthing cursussen? 


Yes deze cursus willen we boeken

 


Inner Mama Zwangerschapscursus

 

Tijdens de Inner Mama zwangerschapscursus besteden we alle aandacht aan jou: aanstaande mama en het wonder in je buik. Een moment voor jezelf en je baby waarin je leert over ademhaling, ontspanning, verbinding en vertrouwen.

 

We leven in een drukke tijd waarin we veel van onszelf verwachten. Ook de gebeurtenissen in de wereld kunnen impact hebben op hoe jij je voelt tijdens jouw zwangerschap. Tijdens de Inner Mama lessen kom je tot rust, maak je verbinding met je lichaam en je kindje en oefenen je technieken welke bijdragen aan een goede voorbereiding op jouw bevalling. Niet zweverig maar juist nuchter en oprecht met fijne ademhalingstechnieken en eerlijke informatie over de bevalling.

We beginnen met een kop thee, even bij kletsen en gaan dan van start met een reeks fijne oefeningen om even alles los te laten, we oefenen ademhalingstechnieken, je krijgt eerlijke informatie over bevallen en de keuzes die je kunt maken en we sluiten elke les af met een heerlijke ontspanningsoefening. 

Elke dinsdagavond van 20.00 tot 21.15 uur in Ermelo, vlakbij Harderwijk. Wil jij je op een ontspannen, positieve en praktische manier voorbereiden op jouw bevalling? Neem dan contact met me op of meld je nu aan voor een kennismakingsles. Je kunt elke dinsdag van start gaan.

 

 

Vertel mij meer!
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram