Admin gebied

Atom

2020-07-01

Sometimes the right thing and the hardest thing are the same …

wit.jpgDe titel geeft het al een beetje weg. Soms moet je keuzes maken en prioriteiten stellen. Voor mij is dat op dit moment om (hopelijk tijdelijk) te stoppen met het aanbieden van mijn Inner Mama zwangerschapscursus. [Meer weten…]

Admin - 18:20:21 | Een opmerking toevoegen

2020-03-28

Oh what a week!

Oh what a week.pngDe wereld staat behoorlijk op zijn kop. Alles wat we voorheen als gewoon beschouwden is nu even niet normaal. Familie bezoekjes, werken, samen zijn met vrienden, een cursus volgen of naar een verjaardagsfeestje gaan. [Meer weten…]

Admin - 11:29:57 | Een opmerking toevoegen

2020-02-10

Let your monkey do it!

Let your monkey do it.pngTijdens een wandeling van het weekend met mijn gezin door de Beekse Bergen staan we een tijdje stil bij de apen. Fascinerend vind ik het hoe deze mooie dieren mindful zijn, aandachtig aanwezig in het hier en nu. Mijn oog valt op een moeder met haar baby en ik moet denken aan een quote die ik las van de bekende Amerikaanse verloskundige Ina May Gaskin. [Meer weten…]

Admin - 19:06:38 | Een opmerking toevoegen

2020-01-29

Ademhalingsoefening

Ademhalingsoefening.pngAdemhalen … dat doen we toch allemaal de hele dag door … wat kun je daar nog over leren?!. [Meer weten…]

Admin - 07:58:09 | Een opmerking toevoegen

2019-12-28

The power of letting go!

The power of letting go.png
Het jaar loopt ten einde, tijd voor een stukje reflectie! 

Voor mij stond het afgelopen jaar in het teken van loslaten, letterlijk en figuurlijk. Hoor je best wel vaak; laat het los. Klinkt zo eenvoudig maar in de praktijk best lastig! 

in januari kwam ik er achter dat ik zwanger was, dolblij was ik. [Meer weten…]

Admin - 10:09:46 | Een opmerking toevoegen