Zwangerschapscursus


Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Ben jij tussen de 22 en 30 weken zwanger en op zoek naar een ontspannen en positieve manier om je voor te bereiden op jouw bevalling?

We beginnen met een kopje thee en kennismaken. Daarna starten we met de les, elke week heeft een ander thema. We doen verschillende (ontspannende) oefeningen, gaan aan de slag met ademhalingstechnieken en we behandelen een stukje theorie. We sluiten de les af met een ontspanningsoefening en de reactie van de dames is dat ze helemaal relaxed weer naar huis gaan.

Dus ben je op zoek naar een moment voor jezelf en je kleintje om te ontspannen, verbinding te maken en je op een positieve manier voor te bereiden op de geboorte van jouw baby dan ben je van harte welkom om een kennismakingsles mee te komen doen. De kosten voor de kennismakingsles zijn 10 euro. Ga je verder met de cursus dan verrekenen we dit met het cursusgeld.


Tijdens de Inner Mama zwangerschapscursus besteden we alle aandacht aan jou: aanstaande mama en het wonder in je buik. Een moment voor jezelf en je baby waarin je leert over ademhaling, ontspanning, verbinding en vertrouwen.

We leven in een drukke tijd waarin we veel van onszelf verwachten. Ook de COVID-19 pandemie kan impact hebben op hoe jij je voelt tijdens jouw zwangerschap. Tijdens de Inner Mama lessen kom je tot rust, maak je verbinding met je lichaam en je kindje en oefenen je technieken welke bijdragen aan een goede voorbereiding op jouw bevalling. Niet zweverig maar juist nuchter en oprecht met fijne ademhalingstechnieken en eerlijke informatie over de bevalling.

Herken jij dit?

Je zou je graag op een ontspannen en positieve manier voorbereiden op jouw bevalling

• Je kijkt uit naar de ontmoeting met je kindje

• Je vindt bevallen misschien ook wel een beetje spannend

• Je gunt jezelf en je baby een liefdevolle voorbereiding op de geboorte

DAN IS DE INNER MAMA ZWANGERSCHAPSCURSUS IETS VOOR JOU! 

Wat gaan we doen?

Doormiddel van yoga, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, mindfulness en visualisatie help ik jou op een ontspannen en positieve manier voorbereiden op de geboorte van je baby. Of je nu voor het eerst gaat bevallen of het al eerder hebt meegemaakt, je zult er veel profijt van hebben. Een heerlijk moment voor jezelf en het wonder in je buik, alles voor een ontspannen zwangerschap! 

De cursus duurt 6 of 8 weken en wordt gegeven in mijn studio in Ermelo op dinsdag avond van 20.00 tot 21.15 uur. Speciaal om ook jouw geboortepartner goed voor te bereiden kun je aanvullend de partner workshop bij boeken.

Inner Mama Zwangerschapscursus 8 weken: 199 euro / 6 weken 149 euro
Inner Mama Partner Workshop: 59 euro voor 2 personen


Ja ik ben er bij!


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram