Sluitingsritueel

Na de geboorte van je kindje gaat veel van de aandacht uit naar het kleine wonder. In deze bijzondere en intense periode is het heel belangrijk om jezelf niet te vergeten en ook tijd voor jezelf te maken. Middels een sluitingsritueel kun je op een bijzondere manier de kraamperiode afsluiten en je lichaam op een liefdevolle manier symbolisch sluiten na de periode van zwangerschap en bevalling. Dit ritueel is mogelijk vanaf 10 dagen na de bevalling maar ook aan het einde van jouw geboorteverlof. Volg hierin jouw eigen gevoel.

Samen met jouw (geboorte) partner voeren wij dit ritueel uit waarin je gedragen wordt door de doeken en je uitgenodigd wordt even helemaal los te laten en te ontspannen. Om je helemaal over te geven aan de rust en ontspanning is het fijn wanneer er iemand is die tijdens het ritueel de zorg voor de baby op zich kan nemen. We beginnen met een heerlijke kop thee en de mogelijkheid om je bevallingsverhaal en ervaringen uit je kraamtijd te delen. Hierna geniet je van een ontspannend kruiden (voeten)bad. We sluiten af met het sluitingsritueel met Rebozo doeken. Voor dit ritueel zijn twee personen nodig. Dit kan je partner zijn of iemand anders bij wie jij je volledig op je gemakt voelt. Ik adviseer je om tijdens het sluitingsritueel loszittende kleding te dragen waar jij je fijn in voelt.

Het sluitingsritueel:

• Thee en het delen van jouw bevallingsverhaal en ervaringen uit de kraamperiode

• Ontspannend (voeten)bad

• Sluitingsritueel met warme doeken

We voeren dit ritueel bij jou thuis uit (in de regio Harderwijk - Ermelo - Putten - Amersfoort) of in mijn studio in Ermelo en duurt ongeveer anderhalf uur. Een prachtig cadeau voor elke new born mama!

Sluitingsritueel van 90 minuten bij jou thuis: 169 euro

Sluitingsritueel boeken
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram