Draagconsult

Zie jij ook ineens overal de mooiste draagdoeken? Dragen is helemaal hip en hot. Het draagt bij aan een veilige hechting tussen ouder en kind en voelt heel veilig en vertrouwd voor jouw kindje. Met de baby in de draagdoek heb jij ook je handen vrij terwijl je baby heerlijk dicht bij je is. Alleen maar voordelen dus! Zelf heb ik met veel plezier mijn meiden gedragen maar voelde me in het begin best onzeker en onhandig met alleen wat support van Youtube filmpjes. Daarom heb ik besloten de opleiding tot draagconsulent te volgen want ik weet nu dat het met een beetje hulp heel makkelijk is.

Lijkt jou dit ook wel wat en kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een doek en het veilig en ergonomisch dragen van je baby? Ik help ik je graag op weg. Het lijkt misschien ingewikkeld maar je zult merken dat je met de juiste begeleiding de techniek zo beheerst. Ik kom bij jou thuis en neem mijn draagpop mee zodat we veilig en rustig kunnen oefenen. Na het oefenen met de pop zullen we ook jouw kindje in de draagdoek knopen zodat jullie direct kunnen ervaren hoe het voor jullie voelt. Na het consult stuur ik je een handige hand-out per mail zodat je alles nog op je gemak kunt nalezen.

Er zijn verschillende soorten draagdoeken met elk hun eigen techniek. We spreken voor het consult af met welk type doek jij wilt gaan dragen. Mocht je hier advies over willen neem dan ook gerust contact met me op.

Een draagconsult is ook een super leuk kraamcadeau, ik maak graag een cadeaubon voor je. Een draagconsult is mogelijk bij jou thuis in de regio Harderwijk - Ermelo - Putten - Amersfoort of in mijn studio in Ermelo.

Draagconsult voor 1 persoon van 90 minuten: 119 euro

Uitloop van het consult per 15 minuten: 20 euro

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram